Go to Top

Dobrodošli

Web dizajn Novi Sad

Izrada web prezentacija - radimo jednako često i male web sajtove za male firme koje tek počinju sa poslovanjem, tako i velike i kompleksne web sajtove, internet prodavnice za firme koje stvarno imaju potrebu za tim.

+više

Grafički dizajn Novi Sad

Od sada ste u prilici da sve Vaše potrebe od dizajna do štampanog materijala ili web sajta završite na jednom mestu. Web dizajn Novi Sad, Grafički dizajn Novi Sad su samo neke od reči po kojima smo prepoznatljivi.

+više

Kontaktirajte nas

U prijatnoj atmosferi doći ćemo do finlnog rešenja za Vaš web sajt kao i ostala grafička rešenja. Pre toga dobićete precizne informacije u kom vremenskom roku će biti u prilici da dobijete finalni proizvod.

+više

O nama

Od sada ste u prilici da sve Vaše potrebe od dizajna do štampanog materijala ili web sajta završite na jednom mestu. Web dizajn Novi Sad, Grafički dizajn Novi Sad su samo neke od klučnih reči po kojima smo prepoznatljivi. Pozovite nas 064/155 63 85 i uverite se u našu efikasnost i pouzdanost. O svemu ovome govore i naši zadovoljni klijenti sa kojima imamo konstantnu saradnju i po pitanju novih projekata.

Upoznajte se sa nekim od naših radova

Ukratko o nama

Izrada web sajtova

Zadovoljstvo nam je da kažemo da nas karakteriše izuzetna brzina rada, uz izuzetan dizajn internet stranica koje radimo za naše klijente. Kontaktirajte nas i uverite se!

Izrada grafičkih rešenja

U prilici smo da Vam ponudimo brza i kvalitetna grafička rešenja za SVE Vaše potrebe. Od dizajna  vozitki, flajera, plakata, nalepnica, bilborda, kataloga – do dizajna  ambalaže.

Štampa grafičkih rešenja

U saradnji sa našim stalnim partnerima u mogućnosti smo da Vam ponudimo sve vrste štampe: digitalne (štampa malih tiraža), ofset (štampa velikih tiraža), solvent štampa (štampa velikih formata), štampa rollupa, štampa i izrada majica, pečata, graviranje, izrada nalepnica, štampa na kesama…

Šta su naši klijenti rekli o nama next prev

 • Praktični dizajn mi je pomogao od samog osnivanja firme - dizajn loga i dizajn i izrada pečata, vizitkarti, dizajn ambalaže, web sajta, plakata, dizajn štanda - PREPORUČUJEM IH SVIMA! stvarno profesionalno.

  Jelena Jurić - Make & Bake

 • Naša saradnja traje već od 2009 godine, gde smo zajedno radili na projektima izrade već dva sajta za Mercedes-Benz Novi Sad, kao i čestih potreba za print materijalima kao i brendiranja vozila. Sve pohvale za Praktični dizajn!

  Srđan Milaković dipl.inž.saob. Mercedes-Benz Novi Sad

 • Jednom rečju - praktično i brzo. Sa njima imamo već duži niz godina odličnu saradnju. Radili smo 5 sajtova, korporativne identitete firmi. Nastavljamo dalje!

  Jovan Šipovac dipl inž - Gota Holding

Klijenti sa kojima imamo stalnu saradnju

 • web sajt novi sad Vegan
 • Web dizajn Mercedes Novi Sad
 • web sajt novi sad Agromineral sistem
 • Web dizajn Chevrolet Novi Sad
 • Web dizajn Megatrend